CERERE PIESE

Completati formularul pentru a va transmite o oferta personalizata de piese conform cerintelor dvs.:

SC EURODEALER PARTS SRL este Dealer Autorizat WABCO in ROMANIA din anul 2009, putem oferi piese de schimb dar in acelasi timp suntem si SERVICE CAMIOANE si REMORCI autorizat RAR cu nr. Autorizatie 6775/20.12.2008 pentru toate tipurile  sisteme WABCO : ABS , EBS , ECAS , TCE ,ENR , s.a , avem diagnoza completa la toate sistmele WABCO iar acest lucru  pentru vanzarea pieselor de schimb WABCO este foarte important  in primul rand pentru Clientul FINAL care doreste  sa cumpere o piesa WABCO sa fie informat corect despre avantajele care le ofera acest produs si in acelasi timp asigura si pachetul de servicii POST VANZARE pentru CLIENT.

WABCO (NYSE: WBC) este un lider in funizarea sistemelor de siguranta si control pentru vehicule comerciale . Cu peste 140 de ani de experienta, WABCO este pionierul in sistemele de franare, stabilitate si transmisie automata  electronice, mecanice si tehnologie mecatronic  pentru vehicule comerciale, remorci /semiremroci si productia de autobuze.

WABCO – vehicule comerciale are mai multe tehnologii inregistrate iar cele mai importante sunt :

• 2010 – Primul sistem de control al franei de siguranta (AEBS) in concordanta cu  Uniunea Europeana
• 2009 – Primul sistem de simulare omologat (ESC)
• 2008 – Primul sistem de control automat al franei de urgenta (AEBS)
• 2001 – Primul sistem de control al stabilitatii (ESC)
• 1996 – Primul sistem elcetronic de franare (EBS)
• 1986 – Primul sistem de control automat al transmisiei manule  (AMT)
• 1986 – Primul sistem de control al aerului in suspensie ECAS
• 1981 – Primul sistem ABS – antiblocare

WABCO a implementat siguranta si eficienta la camioane, autobuze si trailere reducand costurile de exploatare a vehiculelor .

WABCO’s aftermarket network suport pentru proprietarii de flote si operatorii de transport  confera un timp de viata a vehiculelor foarte bun printr-o gama de servicii si produse, distribuitori si centre de service-uri  cum este si EURODEALER PARTS SRL – SERVICE AUTORIZAT WABCO SI RAR.