CERERE PIESE

Completati formularul pentru a va transmite o oferta personalizata de piese conform cerintelor dvs.:

SC EURODEALER PARTS SRL este Dealer Autorizat WABCO in ROMANIA din anul 2009 si va ofera intreaga gama de piese de schimb  WABCO pentru orice marca de camion / semiremorca, dar, in acelasi timp, suntem si SERVICE CAMIOANE si REMORCI autorizat RAR cu nr. Autorizatie 6775/20.12.2008 pentru toate tipurile  sisteme WABCO : ABS , EBS , ECAS , TCE ,ENR , s.a , avem diagnoza completa la toate sistmele WABCO iar acest lucru  pentru vanzarea pieselor de schimb WABCO este foarte important  in primul rand pentru Clientul FINAL care doreste  sa cumpere o piesa WABCO sa fie informat corect despre avantajele care le ofera acest produs si in acelasi timp asigura si pachetul de servicii POST VANZARE pentru CLIENT.

WABCO (NYSE: WBC) este un lider in funizarea sistemelor de siguranta si control pentru vehicule comerciale . Cu peste 140 de ani de experienta, WABCO este pionierul in sistemele de franare, stabilitate si transmisie automata  electronice, mecanice si tehnologie mecatronic  pentru vehicule comerciale, remorci /semiremroci si productia de autobuze.

WABCO – vehicule comerciale are mai multe tehnologii inregistrate iar cele mai importante sunt:

• 2010 – Primul sistem de control al franei de siguranta (AEBS) in concordanta cu  Uniunea Europeana
• 2009 – Primul sistem de simulare omologat (ESC)
• 2008 – Primul sistem de control automat al franei de urgenta (AEBS)
• 2001 – Primul sistem de control al stabilitatii (ESC)
• 1996 – Primul sistem elcetronic de franare (EBS)
• 1986 – Primul sistem de control automat al transmisiei manule  (AMT)
• 1986 – Primul sistem de control al aerului in suspensie ECAS
• 1981 – Primul sistem ABS – antiblocare

WABCO a implementat siguranta si eficienta la camioane, autobuze si trailere reducand costurile de exploatare a vehiculelor .

WABCO’s aftermarket network suport pentru proprietarii de flote si operatorii de transport  confera un timp de viata a vehiculelor foarte bun printr-o gama de servicii si produse, distribuitori si centre de service-uri  cum este si EURODEALER PARTS SRL – SERVICE AUTORIZAT WABCO SI RAR.