contact

onguard

OnGuard™: sistemul activ de franare face diferenta

OnGuard™ este primul sistem de siguranta impotriva accidentelor pentru vehiculele comerciale, dotat cu franarea activa. Acest sistem inovativ este capabil sa mentina o distanta de siguranta fata de vehiculul din fata sa si ajuta la evitarea sau cel putin la reducerea semnificativa a unui eventual impact soldat cu accidente in caz de franare brusca.

Sistemul OnGuard™ poate activa franele automat – chiar inainte ca soferul sa ceara acest lucru! – atunci cand detecteaza ca distanta fata de vehiculele din trafic din preajma nu este una de siguranta, reducand timpul de franare. Acest proces de doar cateva secunde poate ajuta in prevenirea producerii de eventuale accidente sau de a reduce semnificativ impactul.

OnGuard™ este atat de inteligent incat poate sesiza eventualele probleme chiar si la curbe, intrucat foloseste o tehnologie bazata pe un senzor cu girare interna care detecteaza momentul in care vehiculul in care se este instalat se afla intr-o curba, permitand, astfel, predictia privind pozitionarea vehiculelor din preajma sa.

Sunati pentru detalii si comenzi la
0749.102.202; 0749.102.226; 0749.102.256 sau 0749.102.603.